Tudj meg többet a márkáról: 

Könnyűfém keréktárcsa télre?

Egyetlen felni sem készül kizárólag téli használatra. A felni téli alkalmazhatóságát (só és felverődés elleni védelem) a borítás minősége és ereje határozza meg, a feladat az erő és a rugalmasság közötti ideális kompromisszum megtalálása volt. Az AEZ télre ajánlott könnyűfém keréktárcsáin egy különösen jó minőségű borítást alkalmaz, mely ellenáll az évszak támasztotta külső behatásoknak is, így ezen alufelnik is biztonsággal használhatóak a tél folyamán is.

Tönkreteszi a só a könnyűfém keréktárcsát? Mi az SR3 technológia? ( ALCAR )

Az SR rövidítés "Salt Resistant" szókapcsolatból származik, ami só-állót jelent, míg a hármas szám a 3 rétegű festési folyamatra utal: 1. alapozás, 2. festés, 3. lakk-bevonat. Az alapozó mindig egy ultra kemény, fekete vagy világosszürke por-réteg, amit elektrosztatikusan visznek fel, majd 210°C fokon 45 percig "sütik". A festék réteg, azaz a nedves bevonat, további 40 percet tölt 180°C fokon. Legfelülre az átlátszó szigetelés, azaz a prémium lakk réteg kerül, mely biztosítja az első védelmi vonalat a környezeti hatásokkal szemben

Téli tisztítás, ápolás

Könnyűfém keréktárcsák számára egyedi tisztítószerek és törlőkendők vannak kifejlesztve. Semmilyen körülmény között nem érheti agresszív vegyszer, súrolószer a felnit, mivel ezek károsíthatják annak borítását. Tároláskor, például a tél folyamán, tisztítsuk le őket, majd száraz helyen tároljuk. 

Forrás: alcar

Promóciós videó: